AudioRealism Forum Index AudioRealism

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

technoBox2 announcement
Goto page Previous  1, 2
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> technoBox and technoBox2
View previous topic :: View next topic  
Author Message
blancodisco



Joined: 18 Nov 2004
Posts: 3
Location: New York City

PostPosted: Sun Mar 20, 2011 10:26 pm    Post subject: Reply with quote

blancodisco wrote:
Mike,

Check out the guys from SyntheticBits, the makers of the Recently updated FunkBox2. They have midi sync in/out working pretty good over wired and even wireless midi on mac side.

Perhaps you can get some tips...

The Molten drum machine app from Red Dog almost has SYNC working, but still not quite there yet

This will BE HUGE if you can can MIDI Beat Clock working. HUGE!


Also dig the idea of the tb2 into 1 vst/au


Also, Finger's 'Bassline' app (not as good a 303 sound engine) also has pretty solid midi clock sync happening too.

bb®
_________________
--
benny blanco®
http://blancodisco.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
atlatnesiti



Joined: 15 Nov 2006
Posts: 31

PostPosted: Sun Mar 20, 2011 11:45 pm    Post subject: Reply with quote

I've got better idea... How about creating VSTI/AU plug in of TB2 and include iTunes file sharing for quick and easy patch/song exchange?
From dev perspective it should be much easier and offer the best of both worlds...
_________________
i7 iMac 2.7GHz 8GB RAM, OS X.6.7, iPad 3G 64 GB, Apogee Duet, Novation Remote 37SL, LaunchPad, Behringer BCF-2000, Cubase 6, Ableton Live 8, Reason 5, Record, various VST's, AU's and hardware synths, etc;
Back to top
View user's profile Send private message
R.A.W.



Joined: 27 Aug 2006
Posts: 274
Location: hamburg][germany

PostPosted: Sun Mar 20, 2011 11:59 pm    Post subject: Reply with quote

atlatnesiti wrote:
[...]How about creating VSTI/AU plug in [...]
they already exist, in fact they were there first Wink - ABL2 and ADM Wink

anyway, +1 for the option to be able to export patterns from tb2 to ABL2 and ADM
_________________
ThinkPad T500,Core 2 Duo T9600 (2x2,8GHz)/4GB RAM/Radeon HD3650/Komplete Audio 6/Win10 x64
AMD Phenom II X4 3.2GHz/12GB RAM/GeForce GTX1070/Steinberg UR22/Win10 x64/Kubuntu 14.04
Ableton Live 9/Bitwig/Renoise 3/NI Maschine 2
http://www.bitmud.com
Back to top
View user's profile Send private message
atlatnesiti



Joined: 15 Nov 2006
Posts: 31

PostPosted: Mon Mar 21, 2011 12:16 am    Post subject: Reply with quote

I am quite aware of that - got them both since day one Wink
What I was suggesting is new unified VSTI/AU - exact copy of TB2 Smile
_________________
i7 iMac 2.7GHz 8GB RAM, OS X.6.7, iPad 3G 64 GB, Apogee Duet, Novation Remote 37SL, LaunchPad, Behringer BCF-2000, Cubase 6, Ableton Live 8, Reason 5, Record, various VST's, AU's and hardware synths, etc;
Back to top
View user's profile Send private message
atlatnesiti



Joined: 15 Nov 2006
Posts: 31

PostPosted: Thu Mar 24, 2011 11:01 am    Post subject: Reply with quote

Automation, automation, automation - there is NO way to record automation in real time.
That is where RB338 excels...
Still NO MIDI on both?! Sad
So, what can I do with TB2 other than "twiddling around?!
I would love to incorporate TB2 into my existing DAW setup.
As it is - I can't Sad
_________________
i7 iMac 2.7GHz 8GB RAM, OS X.6.7, iPad 3G 64 GB, Apogee Duet, Novation Remote 37SL, LaunchPad, Behringer BCF-2000, Cubase 6, Ableton Live 8, Reason 5, Record, various VST's, AU's and hardware synths, etc;
Back to top
View user's profile Send private message
audiorealism
Site Admin


Joined: 13 Oct 2003
Posts: 3882

PostPosted: Thu Mar 24, 2011 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

Automation may be coming, stay tuned for that.
Midi was released for iOS before we had a chance to look at it, but will do so for an update.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Sdesign



Joined: 12 Apr 2011
Posts: 2

PostPosted: Tue Apr 12, 2011 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Mike,

I haven't upgraded yet but keep hovering over the buy button Wink

Will you be adding support for Sonama Wireworks 'AudioCopy' so we can copy ABL audio loops into other apps?

Also, +1 for automation (is this definitely coming?)

Good to see ABL is still going strong.

Cheers,

Alex

Ps. Any Easter eggs in there? I'm missing the silver skin Wink
Back to top
View user's profile Send private message
globalgoon



Joined: 04 Jul 2004
Posts: 17

PostPosted: Thu Apr 14, 2011 9:37 am    Post subject: Reply with quote

Please can we have 6 buttons on the bottom of the screen to switch to each device/page, (there's plenty of space on the ipad screen to do this)
_________________
Ableton live 7.03 PC XP quad core intel
Back to top
View user's profile Send private message
macha



Joined: 27 Nov 2004
Posts: 7

PostPosted: Fri Jul 11, 2014 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

Hi , reviving an old thread...
I am trying to check which apps on my ipad can connect to the midi clock from Logic X. I use a midiconnect4 interface to send midi clock with to my ipad.
can technobox 2 sync to this?
wireless is no option for me.....

hope someone can let me know.

thnx in advance jane
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> technoBox and technoBox2 All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group