AudioRealism Forum Index AudioRealism

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

sequencer won't stop when used as FX

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> Technical Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
peeddrroo



Joined: 18 Jan 2006
Posts: 36

PostPosted: Thu Jan 19, 2006 6:08 pm    Post subject: sequencer won't stop when used as FX Reply with quote

hi

is that normal that the internal ABL Pro sequencer doesn't stop when i press the space bar in Live 5?
i mean, it does stop when ABL Pro is used as a VSTi, but when used as an FX, i need to stop the sequencer manually, or double click the stop button in Live.
there is a little inconsistency here... (quite annoying actually)

otherwise thanks for the plugin, i love its sound!
Back to top
View user's profile Send private message
moogley



Joined: 12 Sep 2005
Posts: 19
Location: Germany

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 7:01 am    Post subject: Re: sequencer won't stop when used as FX Reply with quote

peeddrroo wrote:
hi

is that normal that the internal ABL Pro sequencer doesn't stop when i press the space bar in Live 5?
i mean, it does stop when ABL Pro is used as a VSTi, but when used as an FX, i need to stop the sequencer manually, or double click the stop button in Live.
there is a little inconsistency here... (quite annoying actually)

otherwise thanks for the plugin, i love its sound!

Same here in FLStudio 6.08
Back to top
View user's profile Send private message
hoffman2k



Joined: 30 Oct 2004
Posts: 619
Location: Europe

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

Hey Pierre,

You need a midi track to control the fx version. It works just like controlling the synth in pattern mode.

I think you can set running-on-loading off by selecting a new default patch for the fx version.
_________________
Mac Mini (Late 2012) 2,3 i7 - 10GB DDR3 - Intel HD4000 - Osx Sierra
Back to top
View user's profile Send private message
hoffman2k



Joined: 30 Oct 2004
Posts: 619
Location: Europe

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

oh yeah. I see now.
(haven't had much time lately to play around)

The fx version is constantly running.
But i think there is an option for that.

Mike?
I know why it runs constantly, but i thought it would be turned off once it receives a note off.
_________________
Mac Mini (Late 2012) 2,3 i7 - 10GB DDR3 - Intel HD4000 - Osx Sierra
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> Technical Questions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group