AudioRealism Forum Index AudioRealism

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Logic 7.1.1 Express Crash HELP

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> Technical Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
davidfalling



Joined: 03 Mar 2006
Posts: 2

PostPosted: Fri Mar 03, 2006 6:24 am    Post subject: Logic 7.1.1 Express Crash HELP Reply with quote

Hello, i am new here, but i am hoping someone can help me with this problem. I am running Logic Express 7.1.1 on OS 10.4.5. My problem is: everytime i try to access a menu such as "audio hardware and driver" or song setting->midi or anything like that logic totally freezes up and will NOT respond. Mad
Any help would be very much appreciated. Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Jon



Joined: 03 Mar 2006
Posts: 1

PostPosted: Fri Mar 03, 2006 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

Having a simalar problem, have downloaded bassline & everytime
i add it to a track & try to open the track again it crashes it.
Back to top
View user's profile Send private message
davidfalling



Joined: 03 Mar 2006
Posts: 2

PostPosted: Fri Mar 03, 2006 10:05 pm    Post subject: prefs & autoload? Reply with quote

I am going to try to delete my preferences and also create a new autoload. It might be something to do with that.
Back to top
View user's profile Send private message
audiorealism
Site Admin


Joined: 13 Oct 2003
Posts: 3879

PostPosted: Sat Mar 04, 2006 2:46 pm    Post subject: Reply with quote

Can you please send a crash log to support at audiorealism.se ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
cardw



Joined: 20 Mar 2006
Posts: 1

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 6:11 am    Post subject: Reply with quote

My son had the same problem and we finally loaded the Pro Application support update and it solved the problem for us. You can get it at

Update for Tiger 3.4 +

or

Updated for Panther 3.9

I hope this helps

Richard
Back to top
View user's profile Send private message
audiorealism
Site Admin


Joined: 13 Oct 2003
Posts: 3879

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:49 am    Post subject: Reply with quote

Thanks alot for letting us know, it definitely helps.

Mike Janney
www.audiorealism.se
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> Technical Questions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group