AudioRealism Forum Index AudioRealism

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Sync to host as default

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> Feature Suggestions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Magnus



Joined: 01 May 2008
Posts: 2

PostPosted: Fri May 02, 2008 12:17 am    Post subject: Sync to host as default Reply with quote

I would love to have the option to set sync host as default like in ABL2
Back to top
View user's profile Send private message
audiorealism
Site Admin


Joined: 13 Oct 2003
Posts: 3882

PostPosted: Fri May 02, 2008 5:39 am    Post subject: Reply with quote

If you create a file Config.ini where the plug-in is installed and add the line:

Syncmode = Host

then ADM will start up with sync mode set to host as default.

--Mike
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Magnus



Joined: 01 May 2008
Posts: 2

PostPosted: Fri May 02, 2008 5:55 am    Post subject: Reply with quote

Awesome! Thanks Smile

Magnus
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> Feature Suggestions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group