AudioRealism Forum Index AudioRealism

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Graphical quirk when opening GUI

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> ABL Pro / ASM Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
junoir



Joined: 28 Jan 2007
Posts: 1

PostPosted: Sat Oct 18, 2008 2:31 pm    Post subject: Graphical quirk when opening GUI Reply with quote

Hi Mike,

This isn't really a bug, just a minor graphical quirk, but I though I'd report it anyway, since none of my other plugins (including ABL2) does this. When I open the external gui in Renoise, a grey window quickly flashes as the real GUI-window is opened, before the grey window is closed again. I've tried both the old 1.0.1 and the new ABL Pro 1.1.1 and in different versions of Renoise (1.9 and latest 2.0 beta) - all the same behavoir.

I can't remember that I've seen this issue before, and I've recently reinstalled my computer, upgraded from XP SP2 to SP3 and updated my gfx-drivers (NVIDIA Geforce 7600 GS). Maybe those changes could be the reason that this grey window popups now? Or what could be the reason?

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AudioRealism Forum Index -> ABL Pro / ASM Forum All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group